CL untuk czer

Saya berminat nak ambil CL,saya akn bersalin czer..kebanyakan yg saya survey CL utk czer bermula dari 7 hari ke atas... Saya nk tanya berbaloi ke ambil CL klau czer.. saya klau boleh nk trus dijaga slpas je kluar hospital,tp bertungku n urut diorg x cover klau awal2... 1st time mom,so sgt blur .... #bantujawabanbunda²

1 Balas

sy amik tukang urut kampung je, pakej pantang 3 hari. sy czer, tukang urut datang urut 2 minggu kemudian.

5d ago

aaa.... ok2... tq awak