Nak tanya exprience mommy yg czer/c-section

Hi mommies yg ada exprience czer & berpantang bersama CL. Worth it tak untuk ambil? Adakah lepas luka dh okay baru kita ambil CL? Sy sgt overthinking walaupun belum bersalin. Tgh survey CL

9 Balas

depends dgn pakej CL.. ade yg CL dudk ngn kte trus.. yg nie memg dia jge mak & baby utk brurut & mandi skali masak lauk pantang.. ade jgak CL yg btol2 khusus utk brurut mak je baby dia x jge sgt.. skadar tuam baby je.. ade jgak yg skg wat servis makanan pantang sahaja.. Tpulang pada sis.. sye pun amek CL & bsalin normal.. tp pakej sye hanya utk brurut (ibu) & tuam/urut/mandi baby.. sbb mak sye ade jge mse pntg, msk2 mak sye yg settle kn.. Klu czer pn ade jgak yg amek pakej mcm tu, tp CL akn urut ble mak da smggu++ bsalin..