Orange juice

Hello mommies, just want to ask. Is it okay if i drink orange juice? Ada mendatangkan kesan yg tak elok ke? Atau is it good?

2 Balas

Orange juice bgs utk pregnant tp lebi bgs fresh dri buah oren berbanding dri peel fresh byk gula nnt takut kencing manis 😊

5y ago

Kan sis, betul jugak tu. Yg kita buat sendiri kkta boleh kawal bahan2 dia. Ok tq sis 😘

Orange jus la bagus.. Baca infor khasiat nya

5y ago

Ok sis heheh, teringin sgt minum juice orange hasilnya terkenyit2 mata masa minum 😂 ok sis bg info hehe 💕