Random question hehe

hello mommies, usually 10 week pregnant mmg tak nampak baby bump lagi ke ? 😅, sy first time pregnant hehehe curious 😅... and is that normal kalau breast tak rasa sakit ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

21 Balas

Anak pertama biasa lambat sikit nampak sis. Saya dah nak masuk 6 bulan ni pun belum nampak lagi sebab badan besar perut buncit pun macam takda perubahan pun kat perut sebab perut buncit dari dulu hehe 😆🤣 tapi rasa la baby gerak gerak tendang tendang tu 😍