Random question hehe

hello mommies, usually 10 week pregnant mmg tak nampak baby bump lagi ke ? 😅, sy first time pregnant hehehe curious 😅... and is that normal kalau breast tak rasa sakit ? #firstmom #firstbaby #bantusharing #seriusnanya

21 Balas

10 minggu tk nmpk sgt tpi klau kita touch, blh rasa part keras. breast sy sakit smpai skrng dh 16 weeks.

Jgn minta sis breast sakit, saya sekarang, terkena tgn sendiri pon dh rs nyilu,

2y ago

Aah sis.. saya sedang mengalaminya, sakit teramat sangat. Kalau nak pakai bra tergesel sikit pun sakit 😭😭😭

jgn minx sis. sy masa 11w breast mmg sakit dan bengkak. smpai demam . sakit ya amat

Sama sis , sa pun first time pregnant .. 28minggu baru nampak 😅😅

tak nmpak tu.. saya pun anak 1St... perut timbul 24 weeks...

6 ke 7 bulan baru slow slow nampak baby bump sis.

sy dulu 30 weeks baru nmpak bulat perot

Sy 7 bulan baru nmpk perut sis

yup normal sis

awal lg tu