Keluar darah lepas bersalin

Hi mommies. Tolong sayaaaaa. Ada tak yang lepas bersalin selalu keluar darah. Darah nifas sampai 60 hari je. Tapi saya dia awal tu dah stop. Sambung lagi hari ke 40lebih keluar darah dalam 2-3 hari. Then stop dah. Hari ke 60lebih keluar lagi sikit 2-3hari. Bulan ni datang semula. Awal tu period. Baru 2 minggu ada darah semula.

1 Balas

Ada ambil apa2 perancang tak?

10mo ago

I see. Kalau macam tu, darah istihadah. Refer doktor untuk pemeriksaan lanjut ya.