Air ketuban berlebihan

Hi mommies ? tadi saya pergi scan and then doktor bagitahu yang air ketuban saya berlebihan sedikit. Just nak tahu ada tak yang sama seperti saya?

6 Balas

kakak saya 2kali pregnant.. dua2 air ketuban banyak.. alhamdulillah rezeki dia sakit nak bersalin tu tak lama.. pecah air ketuban terus ada rasa nak teran. check 10cm. moga Allah mudahkan ya mommy 😊

3y ago

kan kan.. tp da hujung2 pregnant tu perit sikit la. tgn kaki dia jadi bengkak.. nk jalan pun susah.. tp Allah bg mudah masa nk bsalin tu syukur sgt da dia.. 😁

Sama la sis.. Air ketuban bnyk.. Sy kene refer pakar.. Smoga tiada apa2 yg serius sbb takut keadaan baby.. Sis dah brapa week ya?

3y ago

doctor cuma ckp nk repeat scan je blk

Saya doc ckp air ketuban lebih skit tp msih di paras normal..

5y ago

Ouhhh ok tq ☺️

sy g klinik scan sbb doktor ckp perut sy besar..

atas dokter,klu sruh bsalin awal so ready

plg byk 25,lps 25 da byk dh tu...