10 w dah boleh rasa ke pergerakkan baby ke belum lagi ?

Hi mom's nak tnya ? Berpa w ya boleh rasa pergerakkan baby? Sy blom scan lagi hari ni genap 10 w tapi msih tak rasa apa² normal ke ? Tak rsa skit perut atau kramm cume sakit pingang tu kedng² jr normal ke ? Sy first time nk jdi ibu jdi sy perlukn pendpt mom's yg sudh berpngelaman

3 Balas

Tngok dari badan mumy juga..sis ada 15w kebawa Dpt rasa gerak dah ada Plk 20w keatas Blum lagi...mcm sy lmbat rasa gerak Klau soal sakit pinggang tu sy pun rasa juga..

10w da boleh scan utk heartbeat baby awak 😊

normal sbb kecik lg