Sickness go away

Hi mommies, sy skrg masuk 7weeks. Alahan teruk sangat. Itu ini tak boleh. 😭sape ada macam saya? Korang buat apa kalau xdpt terima makanan?

1 Balas

sama dgn saya. tak boleh bau nasi tak boleh masuk dapur, masak jauh sekali tak selera makan. pada masa ni saya bergantung pada buah2 an. makan jer apa yang boleh makan. ada tahap boleh telan megi dan biskut jer. sekarang dah ok. dah x muntah. tapi selera makan masih kurang. 15 mggu skrg sabar ye. tak lama lagi hilang lah sikit2 alahan tu

3y ago

😊