35 minggu stress

Hi mom's...SY 35 minggu rasa stress Sgt ??? knape ye..RaSa tiada blh kawal xtau nak marah sapa..Nak buat mcm mana nieeee?

1 Balas

Kenapa u...? Stress ye.. Xmo..xmo..mcm tu.. Apa u feel skrg..baby akan rasa .. Jgn syg..change your mood.. Abaikan masalah sekeliling u..if memberi kesan pada emosi.. Dengar lagu2 feveret..cari infor2 menarik about baby.. Download Pinterest.. byk pasal baby ada dlm tu.. Think positif k.. U must be strong..my dear💪