Alahan 15w

Hi mommies. Sy preg 15w tapi alahan masih teruk. start alahan haritu waktu 6w smpai skrg tak kurang. lagipun sy kerap gastrik & setiap pagi memang akn muntah angin (kuning). setiap kali mkn & minum pun akan muntah balik. ada apa2 tips tak untuk kurangkn alahan ni?

6 Balas

Kalau saya sendiri bangun pagi memang akan pastikan muntah dulu lepastu cooldown jap baru makan or minum air oren.. saya pun gastrik memang tiap pagi akan muntah angin.. lepastu dalam 1 hari tu bila rasa macam sesak nak muntah tu standby makan baru akan lega..