Ape step seterusnya...

Hi mommies, sy nk minta pgalaman mommies.. Sy scan kt swasta masa 7w5d, doc ckp cuma kantung kosong xde janin dan tunggu turun sendiri lgi seminggu dua.. Ekutkn plan akn bukak buku pink di KK lusa ni 8w3d, jadi andai masih kantung kosong, ape step seterusnya? Kalau 7w5d xnmpk ape mmg sah xde kandungan ke? Sbb ramai ckp dh blh nmpk n dgr jantung kandungan dah. Buntu sgt... Hrp ade yg sudi kongsi pgalaman.. tq

13 Balas

hai sis adik saya 3 bulan baru nampak janin. sikit lagi kena suruh buat dnc