Normal ke susu belum kluar

Hi mommies... sy nak tnye lah ni firstime sy prgnant. Skrg 30w .. sy nak tnya normal ke kalau tak keluar susu lagi sbb kawan sy 27w da kluar.. kakak ipar sy pun 24w dah kluar.. just nak kpastian la sbb sy xde pglaman hehe😁

17 Balas

Normal..saya bersalin minggu ke-38 ..first timer juga...panik siap tanya husband kenapa susu x mengalir pun sedangkan baby dah keluar...rupa2nya sifat kolostrum tu pekat...Alhamdulillah masa nk susukan baby tu nurse check and picit mmg ada..jgn risau okay 😊

4y ago

Alhamdulillah.. susu ad je cepat ngn lambat je die nak kua kan kan