keputihan??

hi mommies.. sy nak tnya ni.. pernah x sesiap yg mengalami bnda ne (seperti dalam gmbr) normal x klu kluar bnyk mcm ni?? x gatal.. saya baru 22weeks maaf ya gmbr membuat anda rasa jijik

keputihan??
3 Balas

saya pn kdg mcm neh.. tp saya ada diabetes sis.. selagi tidak gatal dan brbau.. saya rsa okay jak.. ap pn nt brklinik sis infom nurse k

1y ago

eya sis.. tp bln keputihan rupanya tnda bukaan cm pintu rahim huhu.. sy bru 23weeks kantung da kluar 2cm trpksa buat cervical cerclage