Keputihan trimester 2

hai mommy, boleh bgthu x keputihan mcm ni normal ke? kdg² je gatal. kdg² x.. sblm pregnant sy xteruk keputihan, tp bila pregnant bnyk smpai dh cuci still ada lg. smpai melekat dkt miss v. maaf gmbr kotor sikit 😌 #firstmom

Keputihan trimester 2
1 Balas

Keputihan ni normal masa preggy,sbb rahim kita mengembang,but bahaya utk baby…if keputihan tu luar biasa pegi klinik secepat mungkin utk dptkan ubat…berhenti guna pencuci feminin,berendam dlm air suam & letak garam dlm tu…xpn cuci guna air garam