keluar brown discaj & now tgh 15weeks

hi mommies! sy nak tanya this morning ada keluar brown discaj & bau mcm darah haid. normal ke? sy risau if anything happens to baby 🥲 skrg baru 15weeks pregnant #firs1stimemom

7 Balas

My nurse said, at that time i was 13weeks. ‘In this period, u masih berisiko utk gugur. Apa2 yg keluar berupa darah atau mcm darah, terus ke hospital ya. Jgn berlengah nak ws sy dlu ke tanya pendapat ke, terus pergi hospital, apa2 biar pihak hospital yg tentukan. Ur pregnancy xde prob ke ad prob ke biar hospital yg tentukan, jgn awk memandai2 buat andaian.’ So, gi spital sis! Semoga dimudahkan

7d ago

@Hanis ikut assessment nurse/doktor on patient ketika itu.

sis..kalau blh g klinik swasta minta duphaston..sy g pac doktor cuma cek bawah dan suruh rehat.. tp ubat xda.. terus sy g klinik swasta..dpt ubat utk stop spotting/bleeding.

any discharge yg kluar time pregnant even skit pun xnormal ye. blh ke pac

Tak normal. Pergi klinik atau PAC

Pergi PAC untuk pemeriksaan

pergi hospital

tak normal.