Cramp macam period

Hi mommies, sy dh nak msuk 15 minggu, tp dri pg semalam smpai pg ni cramp tk hilang lg, rse macam period tarik2 dekat ari2, dh pegi check cuma dr ckp klau cramp lg refer hosp, ada spe penah sakit mcm ni tk non stop? Tq

2 Balas

saya dulu sebab ancaman keguguran. banyakkan bedrest. sakit je terus baring kat katil, cari posisi selesa . kerja2 kena tolak tepi dulu sementara sampai rasa sakit tu berkurang hari ke hari. second pregnancy after keguguran pun saya sakit juga, kurang sikit sakit dari sebelum. tapi saya banyak bedrest. alhamdulillah now dah 38w

1y ago

doktor bgtau n lepas tu memang gugur

Sis try pergi hospital emrgncy, kata cramp tak hilang, and dorg boleh cek lebih detail. Mgkin dorg refer pakar ke.