Sakit perut cramp 15 minggu

Hi saya skrg 15 minggu 5 hari. Pagi2 lg saya dh cramp area perut bawah. Tp sekejap je lps tu hilang. Masa 15w2d pun malam tu saya sakit jugak perut cramp yg teruk. Tp sekejap je. Pagi tu okay. Normal ke ni?? Tolomg saya 🥹

4 Balas

sy pun kdg pndai dtg rasa cramp kat perut,nurse kata normal sbb rahim tngah mmbesar tuk tapung baby..tp klau kerap sakit sgt blh rjuk g hsptl

Smpai skrg msih cramp ke sis? Sy dri 16mnggu smpai msuk 17mnggu msh cramp😔

2mo ago

Betul sis, saya pun masa 15w-18w kerap rasa cramp2, bila scan baby alhamdulillah dia sihat2

biasanya normal ...

5317213