cucuk kancing gigi

hi mommies.. sy dah pregnant 24w n 1st pregnancy.. besok kena cucuk kancing gigi.. soooo nervous ? sbb ada yg ckp cucuk kancing gigi nie sakit.. betol ke? boleh share tak pendapat mommies sekalian ?

116 Balas

Ngeri amek drah rituh time wt buku pink.. lenguh nye lahai.. dah lah ank no 3 nih asek nk dukung je.. huhu fobia bila pk nk kne cucuk lg.. 😅😅

Sakit jgk la.. Lps inject tu effect dy lengan jdi lenguh.. Tsentuh n trpegang sakit.. Nk agkt lengan pn lenguh & ad sakit ckit.. Smggu baru hilang

first kne cucuk tu xsakit balik2 je sakit lenguh2 esok tu terus demam hahaha🤣 demam sakit urat. tpy injection yg kli kdua xde rse ppe dh

Xsakit pun sis.. 1st injection xrsa apa pon,tpi bila kena 2nd injection sakit la lps kena kena inject,bengkak and lenguh tgn.. Huhu..

saya dah cucuk 2kali kancing gigi..cucuk tak sakit sngt,time nk kluar jarum je rasa sakit sikit..akn rasa lenguh2 sikit lepas cucuk tu..

sakit n lenguh sikit dkt bekas di jarum tu. sy lps 6 hari br lega. ikt bdn masing2.. InsyaAllah ok.. sy khmis ni dos kedua pula..😅

Bolelahh la sakit sikit .. Yg sakit tu lepas kena cucuk tngn rasa kebas bbrapa hari xbole tido mengiring dekt tgn yg kne cucuk tu ..

saya masa kne cucuk kancing gigi.. x sakit pn.. org kata lenguh² 2 3 hari.. tp saya x rasa apa pn..xtau la tgok org kot mcm mn.

tak sakit sangat, saya pun jenis takut jarum. Bagi saya cucuk ambik darah lagi sakit 🌚🌚 benci ambik darah

3y ago

sama sis

First injection tak sakit, second injection baru rasa kebas tangan. Rasa tak selesa and lemah sikit. After 2 days, baru okay.