Perut mengeras & sakit belah kanan + keputihan keluar banyak

Hi mommies.. nak tanya.. sy pregnant 18 weeks.. normal tak perut mengeras & sakit sangat belah kanan selepas keluar keputihan yg kekuningan & kehijauan? 😓

2 Balas

better g hospital atau klinik swasta sis..jgn biar kn...nnt dktr akn bg ubt msk bwh...klau biar blh bhayakn kandungan..

better check doc .kalau keputihan tukar warna atau kerap keluar..not a good sign..