Terasa gatal..

Hello mommies.. Sy dah 37w pregnant.. Tiba2 pula rasa gatal pada area miss v.. Tp xda pula keluar keputihan atau apa2 dekt miss v.. Ada yg pernah alami tak? Esok baru nak pg KK.. Tp nak tanya dlu mommies yg ada pengalaman dekat sini.. Tq..

2 Balas

Hmm takde pengalaman lg. Sy baru 34w. Tp apa2 pon sis update kt sini okay boleh tahu juga kenapa 🤔😊

2y ago

Hai sis.. Sy suda selamat bersalin bulan 12.. ☺️ Aritu doc bg ubat insert.. Lepas insert ubat terus esoknya gatal2 tu dah hilang..☺️

nanti tanya doctor. dia bagi ubat hilangkan gatal.