Miss V Gatal Nak Hbis Pantang/Slps Hbis Pantang

Salam..n Hai..Nak tanya..ada tak kat sni pernah alami Miss V gatal ( Keputihan) ketika darah nifas nak hbis atau dah hbis pantang.....pe yg korang buat untuk atasi masalah Miss V gatal...gatal sehingga xslesa..nak menggaru je n kesan rsa pedih dsebabkn menggaru..Tq.... #seriusnanya #bantusharingasi

3 Balas

kene check feminine wash tu sesuai tak mungkin hormon berubah..Cuba feminine wash putik telaga Dara by jrm

prnh gatal cuci air suam je..rendam kjap..klo mak sy soh cmpur garam..

sis cuba basuh guna air beras ,,jika masik sukar jumpa doc