Hyperthyroidism ketika hamil

Hi, mommies sy bru di sahkan ade hyperthyroidism and sy hamil 18weeks, sy nak tnye mommies yg ade pengalaman kne hyperthyroidism sms hamil, lepas bersalin betol ke darah baby kne ambil kt tali pusat baby tu utk doc test thyroid?

1 Balas

Sy dulu pon kne thyroid mse hamil..Xde plak baby kne ambil darah..6 bulan lepas bersalin kne buat operation buang thyroid..rasa sedih kne tnggl baby sebb baby fully bf..husband x tdo mlm sebb baby nangis xnk susu botol..alhamdulillah sekarang kne pantau tkot ada semula..anak baru 1 thn 4 bln

5y ago

Oo sbb nurse ckp tu prosedur wajib lepas brsalin tu dieorg akn amik drah kt tali pusat bby with or without permission parents... Sy risau gak ni sblm ni xde thyroid tetibe kli ni ade plak.. possible bleh hilg x dlm tempoh pregnant ni?