hyperthyroidism

sesiapa disini pregnant tapi ade hyperthyroidism...boleh share sama saya mcm mana nk jaga..sebb dulu dh pernh gugur, n ni pregnant second time dh 4weeks...doc suruh mkn ubat thyroid n folic acid sekarag.saya nak tahu mcm mana nk jaga kandungan bagi kuat..sebb sekarang saya sellu sangt letih malam tak boleh tido...normal ke ni?. #

1 Balas

Letih dan susah tdo normal cuma cara kandungan sis tk boleh kerja berat dan jaga makan dan jagan skip makan ubat dktor suruh rajin cekup juga 😊

5y ago

Thanks sis,Next week Thursday apoint dengan doc nak check balik...