Keputihan colour kehijauan

Hi mommies. Sy ada keputihan, before ni just kaler putih and masuk 6 bulan macam kaler kekuningan. Masuk je 7 bulan, keputihan sy berubah kehijauan kadang kadang dan agak pekat. Ada tips tak untuk hilang kan? Baru buat swab tadi, result 3 minggu lagi. harap semua nya baik baik saja.

2 Balas

lama juga tu result. doctor ada bg ubat insert tak? kalau risau boleh buat swab dkt klinik luar. result dlm 3-5hari bekerja sahaja. once detect gbs, gbs tak kn hilang. cuma berkurang sahaja. next pregnancy doctor akan declare kita gbs carrier

Elak makan manis, makan yogurt asli