Keputihan kehijauan

Hi semua..ada tak sama macam saya,yg mengalami keputihan kehijauan sepanjang hamil?sudah buat swab,tiada apa2 organism pula & jangkitan air kencing yang berterusan walaupun sudah beberapa kali on antibiotics?skrg i'm 31w..dan juga mengalami kegatalan..

1 Balas

try bt sitz bath . buat rendaman . InsyaAllah hilang rasa gatal n kputihan tu . 31w rndm dgn air garam je . yg rempah guna masa pantang nnt . awak boleh tgk sni sy ada bt list 👉 https://linktr.ee/erykaaaaa Semoga bermanfaat! ❤️