Stoking utk baby

Hi mommies.. Stoking xelok ke utk baby 3 bulan?

6 Balas

ank sy start tak pakai mitten & stokin umo 2 bln. ikot cuaca klu sejuk & wktu mlm sy pkaikn. klu panas lit lit syg x pkai.ad jgk baby yg mudah kembung better sapu minyak & pakai la. skrg dh 6 bln nk kluo je pkaikn stokin. harian x pakai stokin. ank sy kamikaze ckit🤣🤣

anak sy 2bulan dh stop srung tgn n kaki, leps mandi n sbelum tido,sy selalu urut kaki bby dgn minyak baby.. klu sis rumah ekon elok la pakai, klu rumah brkipas, ok jek xpakaikan..

mitten dlm 2 bulan dh stat x pakai. stokin lak, anak dh 7 bulan, still pakai stokin. kaki dia cepat sejuk.

anak saya 10-11 bln pakai waktu tido...kalau dia selesa lagi mungkin teruskan sampai dia rasa xselesa

thank you semua atas jwpn.. 😊😊

elok pakai baby stokin 😊