School for 3years

hi mommies, nk tanya ada x playschool or kindergarden yg accept untuk budak umur 3years?

7 Balas

ada jee ... play school dri 2 tahun dorg accept .. bagus anta ank play school sbb teacher bnyak ajar dorg kemahiran . terutama kemahiran asas ..

Little caliphs...ank saya hantar little caliphs...tapi kena tnya dlu...mcm dkt kuantan takda...

Ada puan, playschool tak silap 4 tahun ke bawah. 5 tahun dah pre-school.

Ada dekat shah alam..tp hr mnggu je dia buat, sabtu & ahad, 1 jam je

1y ago

Ape nama playschool tu sis?

nape tak hntr dia 5 tahun je akak

ada je. tp swasta la.

taska permata