33weeks duedate 18/4

hi mommies spa kt sini duedate bln 4? korang dh tahu jantina bby x? meh share kt sini ehehe

34 Balas

Sya due 14/4 tapi scan 12/4 Sbb bby kecik sya pon tak phm Klu kecik knpe kena keluar awl date tu..heheh bab jantina taknak menghrap sgt wlpon baby first..semua nye sya letak pada nye beli pon semua warna biru girls boy boleh Pakai..heheh

35weeks..dua2 boboy. due date patut 6/4. tapi sebab twin 36/37 weeks kena bersalin dah.. mohon doakan 😊

7mo ago

semoga dipermudahkn urusan sis

nampak boy...tp xkisah asalkan sihat...sbb dh ad sepasang..hihi... doakan supaya dipermudahkan segala urusan sy ye..🥰

xdan nk surprise..tiap kali jumpa doktor laju je mulut diorang bgtau gender ape..6 org doktor ckp yg sama..😄

23/4 due.. 2nd baby. baby boy. mudah mudahan betul2 keluar boy. sbb yg 1st girl.😁😁❤️❤️

7mo ago

kita sama due🥰 baby boy hehe

33 weeks , due 17/4 , jantina nk surprise so x check... sblom ni dua² boy hope yg ni merasa Ada girl...

33 weeks due 25/4 baby girl second baby😅tapi skli je scan nmpk...bile scan lagi sekali x nmpk dh

28/4 due date. InsyaAllah baby girl. Mudahan kluar baby girl barang2 beli semua nampak gugurl hehe

sy 33w.. scan girl.. mudahan betol2 girl.. sebab anak sy 2 dah boy . semoga yg ni betol2 girl

34weeks due date 17/4..sama dngn birthday saya..hihi..anak kedua..boy..