Potty train

Hello mommies, my son 3 yrs old now . Almost a week to train using potty, anyone boleh x share or tips ? Banyak kali ajar n suruh bagi tau bila nak kencing or poo dia pegi belakang sofa jugak 🤦‍♀️. Totally challenging sangat stress dibuatnya. And still breastfeeding till now. Yang bongsu baru setahun 2 minggu.

1 Balas

Ajak dia ke tandas setiap 5 atau 10minit..tanya nak kencing ke tidak..kalau tak kencing pun takpe..and kena konsisten buat hari hari..