Baju baby ke labour room

Hye tumpang tanya. Baju baby untuk ke labour room sy sediakan baju rompers. Yg butang penuh kat depan. Ke kena pakai baju dan seluar. First mom so agak keliru nk bawak yang mana satu. Hehe thank you#ingintahu #pleasehelp #firstbaby

2 Balas

Lebih baik baju lengan panjang seluar panjang. Sebab tengok jenis hospital. Ada hospital nak baju sahaja. Macam sy di htj, dorang taknak apa2 langsung.

rompers kt umh je sis... selokknya sedikn ke labroom to bju pnjng yg untk tdo mlm... sbb dlm to sejuk nnti

2y ago

Baju panjang dan seluar panjang ya ? Okey terima kasih