Dalam LR tak perlu pakai bra?

Masa bersalin anak pertama, masa tu sy baru je masuk wad, contraction kuat. Lepas check jalan rupanya dah fully open 10cm. So doktor semua kelam kabut terus tolak masuk LR. Dlm LR tu nurse marah kenapa x buka bra masa nak masuk LR. Memang tak boleh pakai bra ke dlm LR?

2 Balas

Bra dengan undies memang kena bukak sis dalam LR. Lepas bersalin akan ada skin to skin session dengan baby.

1y ago

Oh baru tahu. sebab masa tu sy baru masuk wad & emergency terus tolak masuk LR. Tak sempat nak buat apa2😂 panties pun buka depan doktor. hahah

Kena bogel sis. Pakai ap yg dia suruh pakai je. Rambut pun tk blh ikat