Selamat melahirkan baby girl 2.8kg

Hi mommies smua.. Saya dh selamat melahirkan baby girl pagi td.. Syukur smua bjlan lancar..

Selamat melahirkan baby girl 2.8kg
210 Balas

Alhamdulillah.. Tahniah.. Semoga baby dan ibu sihat sentiasa.. 😍

Tahniah sis. Tengok tangan baby tu macam “oh alhamdulillah” 😂

Comelnya baby tembam ..tahniahh semoga ibu Dan baby sentiasa sihat

Alhamdulillah..comelnye baby..semoga ibu dan baby sentiase sihat.

Alaaa... tomelnyer dia... btw slmt berpantang ya mommy.. 😍😍

MasyaAllah comelnyeeee... alhamdulillah & Tahniah mommy hehe

Alhamdulillah . . .Tahniah selamat brpantang

Alhamdulillah...selamat berpantang ye... Comel baby😍❤

Alhamdulillah comel nya baby. tahniah sis.. selamat berpantang..

4y ago

Welcome ♥️

Syukur. Semoga cepat sembuh ya. Semoga sihat ibu Dan anak