BERAPE HARI DALAM HOSP?

Hi mommies.. Slalunye lpas bersalin bape hari kite kne dduk hosp? Coz Nk stanby stuff kt sane nanti ? thanks in advance !

24 Balas

Sy besalin tngahri. Pkul 6 masuk wad. Lpas magrib doc bg blik . Siap urusan surat smua pkul 12 tnghmlm bru slesai.

5y ago

Wowww..skejapnyeee.. Ok.. Baik sis.. Tq

Sy stay 1 mlm. Checkin pagi, bersalin tghari, checkout esok pagi. Btw sy and baby alhamdulillah xda masalah apa2.

5y ago

Ooo mostly normal sehari je la kan.. Kalo x de problem.. Ok tq

Kalau bersalin normal ..hari ni brsalin esok ptg dh boleh balik ..tu pun kalau bby n mommy sihat

5y ago

Ok.. Thanks mmy😉

Kalau czer 3-4 hari.ikut keadaan ibu n anak.kalau normal,sehari je.pagi bersalin petang dah boleh balik dah.

5y ago

Ok baik.. Noted! Thanks ya😉

Kalau bersalin normal kejap je. Saya bersalin 11mlm. Esok tfh hari dah discaj hehe

Slalu nya 24jam lah 😅 Saya bersalin 12tgh hri , 12tgh hri esok dh boleh balik ☺

5y ago

Oooo.. Sehari je la eh..ok baik.. Tq

Jika bersin czer stay hospital 3hari,sbb nk tgk luka czer tue..dan pantau anak.

5y ago

Hehehehe... Naseb bek paam.. Hehehee.. Okok noted mummy 😁

tengok pada keadaan beby,tak ada masalah ape boleh balik dah awal

Tengok ats keadaan bby dan ibu.. Kalau xde mslah 1hr je

5y ago

Tgk keadaan sis kalau xde apa-apa 1hri duduk hospital

Sy 3hari je. 😁

5y ago

3hari tu normal deliver n xde problem ke sis?