Bersalin di hospital

Hi. Sy nak tanya. Kalau kita dah book bersalin di hosp semi gomen dah siap gi checkup kt hosp sume, tp last2 bersalin kt hosp lain sbb x sempat nk pergi hosp yg kita book tu (sbb byr depo hanya bila hari nak masuk bersalin), hosp yg kita walk in tu terima tak kita ye? #firsttimemom #pleasehelp #ingintahu

2 Balas

in shaa Allah hsptl terima janji nywa ibu dan bayi slmt jnji jgn lupa bwk buku pink skali ms pergi je [email protected] dpmudahkan segalanya .Allahuma aamiin Ya Mujib

Kalau gomen terima je awak no worries 😉