Ada rasa bonjolan di tgh miss V

Hi mommies. Skrg sy tgh pregnant masuk week12. Tp bru smlm sye perasan bila buang air, ada bonjolan kecil di tgh miss V. Mula st ingt ketulan darah tp rupanya bonjolan kecil. Bole tau normal ke sbb mengandung? Ikutkn sy spotting non stop dri week 8 sehingga skrg.

1 Balas

sy pun rsa mcm tu jga hrp nrmal la..sis x dpt dpston ke??sy pown dri awl thu hmil smpai 8week kuar spotting hri2 bila mkn ubt tu trus stop spotting tu dh...sis nk msuk 12week scan dh dgar heartbeat ke??

8mo ago

Sekarang sis macam mana? Masih ada keluar lagi ke?