Sedih & Rindu

hi mommies, sja nak share luahan hati yg paling sedih. mommies ingt lg x sblum ni sy post psal kandungan triplet yg bru saya tahun selama 5bln pregnant. 2 boys n 1 girl. apa yg sy x inginkan akhirnya terjadi. 13.3.2020 pergi nya seorang anak yg masih dlm kandungan tepat2 24 minggu. Sedihnya Tuhan sj yg tahu. bru beberapa minit sy rasa tendangan dr bby boy sblum pergi scan MFU dgn pakar OnG HTAR. pakar memaklum kan first twin suda tiada hearbeat n movement. padahal tidak smpai 15 mnit jalan menuju MFU. sebelum tu bru je cek heartbeat dkt wad. semua masih ada lg. begitu cepat nya Tuhan ambil Adam dr mamy. sy rindu tendangan nya. sgt aktif xhenti2 gerak. d sebabkn TTTS twin to twin transfussion syndrom mmy kehilangan seorang anak yg blum sempat d peluk d cium. Kini tggl berdua lg dlm rahim sy yg mana kembar sekantung Adam mgkin akan mgalami msalah pkembangan otak dsbbkan TTTS. sy x putus2 bdoa semoga kembar2 Adam terus kuat smpai waktunya melihat dunia. Adam duduk dlu dlm rahim mmy ya. Tggu smpai waktunya adam dan kembar2 adam kluar sekali. Alfatihah anak mamy Adam Noah.

2 Balas

semoga semuanya baik2 saja ya sis , al fatihah untuk ank syurga sis , semoga baby yg tggl akan sentiasa dilindungi Allah dan dipermudahkan segalanya buat sis

Takziah. Semoga babies dengan ibu selamat. Be strong ya 💪