Hospital bag

Hi mommies. Sihat ke semua? Saya due 4/9 ni dah prepare barang utk ke labour room nanti. Saya nak tanya biasanya mommies bawak baju utk berapa hari ye? Over tak kalau bawak luggage je rasa macam tak larat nak sandang/pikul 🥹

11 Balas

3 kali beranak i bawak luggage yang mini tu. Luggage cabin size tu. Senang huhu. Mana2 pun ok dear. Terpulang dekat you

1y ago

Semua kat private😅 sorryyyy sy tak pasti untuk gov hospital 🙏🏻