Baju ke hospital

Hi mommies, nak tanya berapa helai ye baju baby yg perlu dibawa ke hospital? Kalau bawak bnyak takot tak muat bag.. belum masuk barang ibu lagi 😂

4 Balas

Ni yang saya prepare utk bawa naik wad, ada sediakan extra lagi tapi simpan dalam kereta husband, if perlu kan baru bawa naik atas, baju ibu pula saya sediakan baju tshirt sehelai, kain batik, pad jenis underwear

1y ago

2 pasang jela eh baju baby?

sya bawa 2 helai je. sehelai pun ok dh. sbb kalau HKL, hospital ada sdiakn bju baby. so,masa dh discaj je Bru pakaikan baby baju yg kita bawa.

hospital shah alam hanya bwa baju utk discharge sj sbab klau msih Blum discharge, baby Dan ibu pakai baju hospital shja.

1y ago

Hi, sis. sy pun bakal bersalin di Hospital Shah Alam. Baju baby utk disharge tu boleh ke lengan pendek? & barang² utk bawa masuk dlm lb tu, apa je ye? terima kasih 😊🌸

baju baby takat 3 pasang saja. ibu punya baju bawa sepasang saja.