ANAK DA BESARR

Hi mommies , siapa rasa kat sni anak cepat sngt da besar , anak sye bru je sebulan lebih xpi bile ngok die bsr depan mata kite rse sedih pulak mcm cptnya anak aq da bsr , rse mcm bru semalam lahirkan die 🥹bleh x xnk anak cpt bsr😭😂sedih pulakk 🥲ni ke perasaan mak ii kite eh bile ngok kite da kawinn and ade anak smua 🥺huwaa tapi normal kehidupan anak mmg akan bsr dan tinggalkan kite😌semoga kite mampu jadi ibu yg baik buat anak ii kite🫶💖

2 Balas

Ya awak. Saya pun rasa macam tu😭 Pejam celik pejam celik anak dah 2y++ sekarang. Rasa tak puas lagi. Bila scrolling gambar anak dari baby rasa macam how time flies so fast. Rasa hiba tapi seronok. Nak pulak kami ni working parents. Rasa macam tak cukup masa dnegan anak. Bila orang tanya taknak tambah anak ke, dah boleh dapat adik ni. Saya just cakap yang sorang ni pun rasa tak cukup lagi bagi masa, perhatian, kasih sayang. Rasa tak sanggup nak kongsikan tu semua bila anak ada adik nanti. Semoga dipermudahkan urusan kita dan dipermudahkan rezeki untuk bina kehidupan yang lebih baik. 🌹Sorry terpanjang pulak. Post awak buat saya teringat anak🥹

sama sis. tapi at the same time rasa jugak cepat lah besar sikit, boleh ajak main. nanti dah boleh main rasa cepat lah besar lagi nak ajak sembang pulak haha. sebulan ni tak reti buat apa lagi kadang geram pulak nak ngempeng je tdo taknak duk bawah taknak 😂