Colic baby

Baby saya ada colic. Tak tahu macam mana nak kawal baby. Ada yang senasib dengan saya? Boleh kongsikan pengalaman?#firstbaby

2 Balas

ouh my, mesti Puan penat tak tido malam kan...colic baby ni susah sikit, pendek cerita kene bagi baby comfortable je, kene dukung, buai, tukar diaper, kene swntiase tlg sendawa, massage perut, buat tummy time..pastikaan bilik tak terlalu sejuk atau tak terlalu panas,

Mungkin boleh fahami 5s bayi dahulu..tengok macammana ya.. https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2627955667472334&id=1681178608816716