App TAP ni banyak advertisement

Hi mommies. Just sharing. App TAP ni banyak sangat advertisement. Kadang2 load untuk baca comment pun tiba2 takleh bukak sebab error. Ke i punya app je yang problem? Makin annoying plak bila banyak advertisement keluar ni 😅😅

10 Balas

smla .sy baru mengalaminya kejap ni td .tetb eh sejak bila ada iklan😅jenuh nak tggu bpe second yg dh dsetkan kmudian br blh tekan tutup iklan tu😅😅😅TAP baru setting ada iklan ke ek..knpiuse pulak d buatnya..

Kalau Saya advertisement xde plk , just error & loading je manjang banyak kali keluar masuk apps TAP ni dah lama dah jadi. Nanti tengh nak comment ke tekan something pastu request times out. Stress mak kadang2 hahahahah

samala...sy pon nak buka comment xboleh... loading je...Lepas update jadi mcm ni..iklan Pon dah Makin bnyk...😂

sama..tetiba jd iklan.. pndai plk tu x bg kita tekan skip nk jgk suruh tgok habis.. 😒semak je iklan ni..

kt sy xde plak. ke sbb xupdate apps...tp lazada la kerap..silap tekan..lmbt nk back

betul tuh , kadang geram je tiap kali nak back je mesti keluar ads

haha sama la kita. sejak update app ni banyak pulak iklan.

Tula. Makin menyampah lak banyak iklan. Asyik crash je

haah ad iklan pulak skgni .iklan Foodpanda

Ttbe je ade iklan.. sblm ni xde pun..