App lag lama sangat

Kenapa app ni makin teruk ye..nk bukak pun malas dahla iklan panjang sgt..lepastu bila nk bukak lag teruk…

14 Balas

Ingat aku sorang jaaa kenaaa . Dah la nak search apa” yang kita taktahu takde keluar langsung skrg , pastu tiba” jee ada iklan game . bila nak komen je slalu hilang.. jam dan waktu tak sama .. bila ibu” reply takde muncul notifikasi.

7mo ago

sama la..ingat tenet kte yg prob..search2 xdpt.pdhal kt situ byk mbantu. dah mlas nak guna apps ni,guna gugel jela

samaaa. manyampah nk guna apps ni. lag,iklan, pastu plg menyirap bila search keluar tiada hasil. apps ni mcm apps zaman dlu2 patut tahun 2024 makin advance ni tak makin teruk 😫😫😫😫

7mo ago

igtkan sye sorg je kne mcm tu 😂.line internet habis laju dah hahaha

sy pula bila setiap kali komen. then bila ada mommy reply sy xdpt notification. jd mmg xboleh nak balas. sbb xtahu. melainkan sy buka semula soalan mommy tu baru nampak mommy komen

7mo ago

itu la awak. smpi org igt sy xnk balas. sbb sy mmg xdpt noti😅😅. kdg nk cri balik soalan mommy tya tu dh tenggelam ke bawah. jenuh scroll

Server slow. Tak upgrade sedangkan user semakin bertambah. Mmg kdg time peak hour punye la slow sampai kne kill app banyak kali. Annoying jgk kdg2

tu lah. yg manage apps ni pun nmpknye asik beriklan jek... sume skrng nak kaut duit melalui ads... smpai lupe tujuan asl apps

7mo ago

haah ... dh bpe hari x naik noti. tibe2 setimbunn jek ni

Yerrrr..sakit hatiiii..nk search pon xdpt geram plk..pastu 2-3x buka xleh sampai uninstall, then install balik..tp sama je

Wey sy yg tulis soalan ni tau tapi baru harini baca byk komen padahal hari2 bukak. 🤣 nmpak sgt lag teruk.

Itu la pasal .. buka wifi pun tkboleh nak masuk . Off wifi slow pulak . Tak apa2 laaa stresss jadinya 😂

SMA Sya ingt Sya jk MCM ni bila nak komen tiada notifikasi yng muncul bila ada orang yang reply

Apps lag, iklan banyak, notifications tak masuk. Tak lama lagi uninstall lah gayanya