Upt negatif, tapi loya dan mabuk dah seminggu lebih. #pleasehelp

Hi mommies semua, upt sy negatif tapi sy mabuk dan loya sepanjang hari. Perut kembung, berangin, takde selera makan.kalau makan banyak, akan mabuk dan loya teruk.. Ada sapa sapa pernah alami Macam ni? #ingintahu #pleasehelpme

4 Balas

Kalau sy upt positif lepas lambat period 10 hari. Tu pun samar. Masa sy try lambat 5 hari -ve. Boleh tergerak nak cek masa lmbat period 10 hari sebab breast sakit. Saya tanda2 pregnant mest breast sakit

Saya pernah jadi dan hanya disahkan gastrik angin . Banyak kali macam tu , dan upt pun negative. Better pergi klinik nanti dokte check

Cuba upt lain, atau rujuk doktor utk pengesahan

Dah delay period ke belum?