tips cepat bersalin

Hi mommies semua..sy ade gdm but diet control..due sepatutnye 23.03.20, lagi seminggu..klau xbersalin pd 23.03 tu, sy akn di induce..masalahnye, sy masih trauma teringat sakit induce masa bersalin anak 1st dulu..blh x mommies bg tips supaya sy blh bersalin tanpa perlu induce

1 Balas

Tips byk je tp brgntung gk kt bby. Kalau dh mmg dia slesa xnk kluar ikut time n prlu induce trima je..dr kkdg buat pelik2 nk fllow cara org diri sndri yg stress