GDM ON DIET

hye.. sy ad GDM on diet.. hari tu Doktor ckp kne bersalin xlebih dri tarikh due date.. 14/5 nanti.. klau sbelum 14/5 tu sy belum bersalin,adakah sy akn d induce? dan adakah Doktor akn bg surat untuk serah diri ke hospital? biasa minggu keberapa Doktor akn bg surat..? sy sekarang 37W2D?

1 Balas

Saya pn gdm on diet dan dan deliver 16/3. Mmg doc xkn bg deliver lbih dr edd ade effect pd baby nnt. Saya pn kne induce pd due date bersalin.