1st Pregnancy

Haii mommies. Sy ibu gdm on diet. Tidak boleh limpas due. Apa tips mom spya bukaan cepat tanpa induce? Sy sllu ckp sma baby spya keluar awal (37mgu). Apa common tanda bersalin tu ya?

1 Balas

Turun darah bercampur lendir, contraction yang kerap tiap jam, perut mengeras, pecah air ketuban. Selalu pujuk baby keluar dalam keadaan yang sihat dan mudah 😘 Keluar awal sangat pun doc cakap takut ada organ yang belum matang