Pregnancy test positive tapi terang sikit dari sebelum ni

Hi mommies semua..saya nak tanya ada siapa² macam ni tak..30hb hri tu sye ada check prgnancy test 2 weeks after miscarriage results double line tpi first sye mmg fkir tu HCG masih ada dlam urine ..tpi apabila sya check lagi ptg ni line dia terang dari yg sebelum ni pula 😌..ada spa² mcm ni tak?? Btw tlg doakan sya pregnant semula ya sbab sya miscarriage baby twin 15/08 first baby actually penantian 4 tahun🥺..tlg doakan sya ya mommies semua🥺✨

Pregnancy test positive tapi terang sikit dari sebelum ni
1 Balas

moga semua baik2 saja. if mmg pregnant, jaga diri. bedrest & jgn buat kerja berat langsung. jaga makan juga. seeloknya kena tunggu 3-6 bulan baru pregnant semula utk elakkan keguguran lg tp kalau dah ada, just jaga baik2 ya.

2y ago

ok mommy tq for advice ya🥰..semoga esok ada berita baik🥺✨..