tanda tanya

Hi mommies semua..nak tanya lendir putih seperti dalam gambar tu normal ke? Sebab nak buang air kecil tiba ada lendir putih melekat pada pantyliner. First time ada lendir ni, sebelum ni mengandungkan ketiga tiga anak xd pun lendir ni.Ada mommies tau tak tu apa?

tanda tanya
2 Balas

mcm keputihan je.. sy jnis bnyk keputihan dan teruk jgk lah.. bg sy itu normal keluar.. selalu sgt.. hari² terutama tgh preggy ni..

4y ago

Klu keputihan ok la..sy takut lain je..sb dah nak masuk 33 weeks ni..tu rs semacam je..😄

Ada bersama tak ?

4y ago

😅😅..