Boleh atau Tidak?

Hi mommies semua🤗 Min selalu nampak ramai mommies tertanya-tanya soalan di bawah ni sama ada mereka boleh atau tidak minum air kelapa sepanjang kehamilan 😧😞😰 Mommies yang lain rasa macam mana ya?🤔 Apa kata kita bantu jawab persoalan ini dengan kongsikan pandangan/pendapat masing-masing di ruangan komen bawah ini ya! #bincangTAP

Boleh atau Tidak?
99 Balas

Boleh, elok di last semester

Blh tpi jngn minum bnyk...

boleh, btlkn sya jika sya salah,,

4y ago

InsyaAllah Boleh puan. Kalau rasa was-was boleh tanya pada doktor dulu ya😉

7 bulan ke atas bole

Boleh sy selalu minum sdp

Boleh.Minum dh trimester ketiga.

4y ago

Baik puan. Terima kasih kerana berkongsi pendapat 🤗

Masa 3 trimester sy dah minum.,

4y ago

Alhamdulillah seronoknya kan dapat minum air Kelapa. Diharap puan dengan baby puan dalam keadaan sihat sentiasa amin 🤗

Boleh🙋🏻‍♀️

Boleh tpi jngn bnyk

Sy minum je hujung² hihi

4y ago

Hehe seronoknya kan dapat minum air Kelapa ☺️🤤